Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Kesobröd.

Av Lisa - 2013-11-28 21:55

Kesobröd ja.
Det är det bröd jag bakar allra mest.
Det går snabbt å är himla gott, i flera dagar faktiskt.
Receptet är från #56kilo från början, men jag har ändrat lite grann. :)

Såhär gör man.
Mixa 1,5 dl keso med 3 ägg.
Blanda 0,5 dl kokosmjöl med 1 msk fiberhusk, 3 tsk bakpulver, 3 msk fibrex å lite salt.
Blanda kesomixen med de torra ingredienserna å 2 msk olja.
(Ibland har jag i lite chaifrön också, ca 1 msk eller så)
Gör en sconsliknande kaka av degen, å skåra i 4 delar.
Toppa med valfria frön eller ost.
Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar