Galet söta marsipan-figurer i alla dess färger, som Stina å barnen gjort.
Vasständer, svampar å bomber. :)
De en överblivna marsipanen blev till favoriten Mozartkulor å så har jag gjort yttrerligare tre sorters godis. :D
Lingontryffel då.
(martin körde till ica å köpte chokladen som behövdes! :))
Vit chokladtryffel med saffran.
Koka upp 1 dl grädde tillsammans med ett kuvert med saffran.
Hacka 200 gram vit choklad å häll den kokande grädden över chokladhacket.
Låt stå kallt(i kyl eller i frysen om ni har bråttom) tills det går att rulla små bollar.
Rulla bollarna i florsocker eller kokos å förvara kallt.
Chappuccino-fudge.
Koka 3 dl grädde, 3 dl socker å 1 dl sirap tills det uppnår 122 grader.
(tar en bra stund, speciellt om man som jag, fegar å har spisen på för låg värme..!)
När smeten är tillräckligt varm rörs 150 gram hackad chappuccino-choklad, 50 gram smör å 1 msk honung i smeten.
Toppa med lite flingsalt(eller krossade kakaobönor om ni har det i gömmorna! :P).
Häll i en form å ställ kallt innan fudgen skärs i rutor.
Den här chokladen från odense använde jag till fudgen, å den hittade jag på Citygross.