Söndagsmiddagens grande finale.
Mazarinkaka med grön glasyr. :)
Väldigt enkel å glutenfri förståss. :)
Bara 300 gram riven madelmassa, 3 dl mandelmjöl, 2 tsk bakpulver å 2 ägg som blandas till smet å gräddas i 175 grader i ca 30 minuter.
Glasyren breds på när kakan är kall å består av 5 dl florsocker å 3 msk mjölk plus pastafärg. :)
Då bockar vi av ännu en helg som gick för fort.
Den har varit super på alla vis å det enda jag har å pipa över är vädret.
(Å möjligen Viggos sorgliga inställning till allt å inget.. :()
Jag längtar efter våren å tid utomhus som ni vet men det har varit iskalla vindar å ruggigt mest.
Värmen kommer, det vet jag, men jag är lite utlängtande nu..
Allt blir så mycket lättare med lite sol. :)
Har bäddat ner mej framför MittKök å blir inte förvånad om jag somnar innan det är slut för jag är rejält trött. :)
Kram å gonatt på er nu.
Kram å hej!