Jag har en stark förkärlek till alla rätter som innehåller någon form av bröd.
Club sandwich, hamburgare å så vidare.
(antagligen därför jag aldrig kommer bli så smla jag vill, men det är en annan story)
Just på fredagar, när vi alltid äter senare tycker jag det är lagom med just matiga mackor.
Här nedan kommer receptet på den väldigt goda macka som utgjorde vår fredagsmiddag. :)
Receptet hittade jag hos ica i sitt orginal.
Uppläggningen blev katastrof med anledningen av att hela familjen gick i hop sej mot mej å konstant smög in en iskall colaburk innanför min tröja.... :D
Men gott var det! :)
Edameröra:
Mixa ett paket tinade edamebönor tillsammans med 1 vitlöksklyfta, 1/2 kruka basilika, 2 msk olja, 1 skvätt vatten å salt å peppar.
Rosta surdegsbröd i ugnen å fräs babyspenat i lite olja med salt å peppar.
Montera i hop mackan med först röra, sen grillad kyckling å toppa med den frästa spenaten. :)
Enkelt, snabbt å himla gott. :)