Om man får pulled pork över(eller köper färdig) går det ypperligt att använda som fyllning till enchiladas.
I mina samsas köttet med riven ost(innuti å ovanpå) å en bönröra som passar fint till texmex-rätter av just fläskkött. :D
Bönröra.
Rosta 1 nypa spiskummin i olja.
Häll på en liten förpackning svarta bönor(förkokta, med spad), pressa i en vitlöksklyfta å tillsätt 2 strimlade salladslökar å låt puttra i hop.
Mosa bönorna lätt med en slev.
Salta å peppra.
Själva enchiladsen är ju då tortillabröd fyllda med bönröra/kött/ost som gratinerats i ugnen i ca 20 minuter.
Vi serverade med gräddfil som blandats slarvigt med heinez chipotlesås å salladen på bilden som består av romansallad, strimlad chili, advokado å tomater å som dressats med olivolja å soja. :D
Smaklig spis. :D