Pappas kokta kräftor med den godaste lagen ever! :)
Perfekt smak av dill å salt! :)
Å en hel massa annat smarrigt till, bland annat en mycket lyckad romsås! :)
Romsås till skaldjur eller fisk.
2 dl créme fraiche, 1 dl gräddfil, 1/2 dl majonäs, 1 burk rom(jag tog vanlig röd), saft från 1/2 citron, 1 vitlöksklyfta å hackad dill.
Blanda i hop, salta å peppra.
;)
Å så var det dessa godingar med.
Ugnsrostade tomater.
I dag använde jag mej av halv-stora cocktailtomater som jag halverade.
Har jag mindre brukar jag bara slänga mer hela klasar, med kvist å allt. :)
När tomaterna är på plats i formen ringlar jag över olivolja å balsamvinäger.
Saltar med flingsalt å svartpeppar.
Tillsätt någon form av sötma(råsocker, honung exempelvis) å gärna färsk timjan eller oregano på toppen.
Sätt in i ugnen på 150 grader i två timmar.
Plocka ut å njut! :)
Nu ska jag dyka ner en stund i senaste utgåvan av MittKök innan barn ska läggas å vi ska se på Beck! ;)
Vi hörs! ;)