Denna här veckan kommer ni få ta del av recepten från vår fredagsmiddag, som alla var riktigta fullträffar.
Kan avslöja att det är en galze å en bbq-sås att vänta onsdag å torsdag men först ut är potatissalladen.
En ny variant, med ungsrostad potatis som blev riktigt bra. :)
Rosta 1 påse småpotatisar i ugnen tills de är mjuka(30-40 minuter).
Lägg potatisarna på ett fat å ringla över dressingen gjord på:
olivolja
dijonsenap
citronsaft
salladskrydda
torkad dragon
salt å peppar
Toppa med edamebönor, minimozarella, klyftade körsbärstomater, dropchilis(inlagda, minns inte märket, men de funkar till mycket) å salladslök(hade jag glömt köpa. :P)
Servera till grillat.
Till lunchen dagen efter petade vi ur potatisen å värmde om den, men jag skulle tro att det hade gått umärkt att äta kall också. :D